İtalya ile İş Birliği Genişliyor

italya-ile-is-birligi-genisliyor


İtalya ile İş Birliği Genişliyor

İtalya’da daha önce Napoli de 3 üniversite ile görüşmeleri başlattığımız anlaşmalarımız genişleyerek devam ediyor. Bu dönem Üniversitemiz Dış İlişkiler ve Erasmus+ koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir ALTINTAŞ hocamızın katkılarıyla University of Foggia ile 2027 yılına kadar anlaşma imzalandı. Birçok bölüm ve alanda mutabakata varılan anlaşmada bu dönem ve sonraki dönemler için hem hocalarımız, hem de öğrencilerimiz eğitim-öğretim hareketliliklerinden yararlanabilecekler.

İtalya’nın Roma şehrinde de ülkenin önde gelen üniversitelerinden Sapienza University of Rome ve Roma Tre University ile de görüşmelerini tamamlayan koordinatörümüz ALTINTAŞ, bu üniversiteler ile de mutabakat için iletişime geçildiğini bildirdi. Verimli geçen bu ziyaretlerden sonra Roma üniversiteleri koordinatörleri üniversitemize ziyarette bulunmak istedi ve ikili iş birliği anlaşmasının kapıları aralanmış oldu.

Yapılan her anlaşma ile öğrencilerimizin ve personellerimizin kurum seçenekleri artmakta, aynı zamanda uluslararasılaşma hedeflerine emin adımlarla ilerlenmektedir.

16.11.2023 |  Erasmus Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü