Erasmus+ Kapsamında İtalya İle Yeni Anlaşma Görüşmeleri

erasmus-kapsaminda-italya-ile-yeni-anlasma-gorusmeleri

Şırnak Üniversitesi Dış İlişkiler ve Erasmus+ Koordinatörlüğü olarak var olan anlaşmalarımıza yeni anlaşmalar eklemeye her geçen gün devam etmekteyiz.

Ekim ayında başlayan anlaşma süreci, üniversitemizin Dış İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir ALTINTAS’ın İtalya ziyareti ile devam etti. Bir haftalık İtalya ziyaretini yoğun görüşmeler ile geçiren Koordinatörümüz,  farklı şehirlerde 7 üniversite ile görüşmelerini tamamlayarak, Şırnak Üniversitesine yeni anlaşmalar kazandırdı.

İtalya’nın Napoli Şehrinde üç üniversite ile ön görüşmeleri tamamlayan koordinatörümüz, Napoli Federrico II University, Università Degli Studi di Napoli "L'Orientale", ve Università degli Studi di Napoli Parthenope Üniversitelerinin Uluslararası Erasmus+ Ofis yetkilileri ile anlaşma konusunda irtibat kurdu. Kurumlar arasında anlaşma yapılacak bölümle ilgili yazışmalar başladı, yakın zamanda nihayete ereceği bildirildi. Yapılan anlaşmalar Öğrenci Hareketliliği ve Personel Ders Verme-Eğitim Alma Hareketliliğini kapsadığı açıklandı. 

10.11.2023 |  Erasmus Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü