2023/24 Proje Dönemi Kapsamındaki Personel Hareketliliği Başlamıştır

202324-proje-donemi-kapsamindaki-personel-hareketliligi-baslamistir

2023/24 Proje Dönemi Kapsamındaki Personel Hareketliliği İlanı

Üniversitemiz personellerine yönelik Erasmus Değerlendirme Komisyonu tarafından hazırlanan ve AB onaylı 2022 Erasmus Projemiz kapsamında Personel Ders Verme-Eğitim Alma Hareketliliği’ ne ilişkin başvurular başlamış olup, Online Başvuru Süreci 04 Mart 2024 ile 25 Mart 2024 saat 23:59'a kadar devam edecektir.

Erasmus + Personel Ders Verme Hareketliliği İçin: 4 Akademik

Erasmus + Personel Ders Alma Hareketliliği İçin: 3 Memur + 2 Akademik

Not: Sadece bir alandan başvuru yapılabilecektir.

Başvuru Başlama Tarihi: 04/03/2024

Başvuru Bitiş Tarihi: 25/03/2024 (Saat 24:00’a kadar)

Ön Değerlendirme Sonuç İlan Tarihi: 26/032024

Hareketlilik İçin İtiraz Tarihleri: 26/03/2024 – 29/03/2024

Nihai Sonuçların Açıklanması Tarihi: 1/04/2024

Hareketliliklerin En Son Dönüş Tarihi: 15/07/2024.

Başvuru Adresi: https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr

Kontenjanlarda hak kazananların gidecekleri ülke, tahsis edilen bütçe, başvuru sayısı gibi durumlar dikkate alınarak Erasmus Kurum Komisyonu kararıyla bu hususlarda değişiklik yapabilir. Erasmus+ Personel Hareketliliği başvuruları çevrimiçi sistem üzerinden (https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr/giris) alınacaktır. İlgili web adresine e-devlet şifresi ile giriş yapılmaktadır. İlgili belgeler ıslak imzalı olarak sisteme yüklenmelidir. Başvurusunu tamamlamayan ya da eksik/hatalı belge yükleyen adayların işlemleri geçersiz sayılacaktır.  2023/24 Proje Döneminde açılan ilana başvuran bütün adaylar Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından, 2023/24 sözleşme dönemi kapsamında hareketlilik faaliyeti gerçekleştiren yükseköğretim kurumları için hazırlanmış olan El Kitabı hükümlerini kabul etmiş sayılmaktadır.

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ

Dış İlişkiler Koordinatörlüğü