2023/24 Proje Dönemi Kapsamındaki Öğrenci Staj Hareketliliğine Hak Kazananlar için Süreç

202324-proje-donemi-kapsamindaki-ogrenci-staj-hareketliligine-hak-kazananlar-icin-surec

2023/24 Proje Dönemi Kapsamındaki Öğrenci Staj Hareketliliğine hak kazanan öğrencilerin kabul mektuplarını ve diğer evrakları15-22 Nisan tarihlerinde mesai bitimine kadar Erasmus Ofisine elden veya mail (ba-erasmus@sirnak.edu.tr) olarak ulaştırmaları gerekmektedir. Kabul mektubu alamayan öğrencilerin ofisle iletişime geçerek feragat dilekçelerini verdikleri takdirde yerlerine yedek öğrenciler hareketlilik için seçilebilecektir. Feragat dilekçesi vermeyen ve hareketlilikten de faydalanmayan öğrencilere bir sonraki başvurusunda puan kesintisi uygulanacaktır.

1.04.2024 |  Erasmus Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü