2020-2021 Erasmus+ Dönemi Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği Başvuruları

Üniversitemiz personellerine yönelik üniversitemiz tarafından hazırlanan ve AB onaylı 2020 Erasmus Projemiz kapsamında Erasmus 2020-2021 Dönemi Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği’ne ilişkin duyuru 1 Mart 2021 tarihinde başlamış olup, Başvuru Süreci 1 Mart 2021 ile 15 Mart 2021 saat 16:00'a kadar devam edecektir. Başvurular ilan metninde belirtilen başvuru evrakları hazırlanarak Erasmus Kurum Koordinatörlüğüne (Erasmus Ofisine) şahsen yapılması gerekmektedir. Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği faaliyetinin süreci, kapsamı, usül, esas ve şartları ile ilgili detaylı bilgiye ve ayrıca istenen başvuru belgelerine ulaşmak için lütfen Erasmus Personel Hareketliliği İlan Metnini dikkatlice okuyunuz. İlan metninde belirtilen "Başvuru için talep edilen belgeler" hazırlanmadan yapılan ya da eksik evrak ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. 21.02.2021  

\n\n

>> Erasmus Kurum Koordinatörlüğü’ne yapılacak başvuru ve evrak teslim işlemleri, iş akışının engellenmemesi amacıyla 01.03.2021 - 15.03.2021 tarihleri arasında sadece Pazartesi ve Cuma günleri ilan metninde belirtilen saatler(13:30 ile 16:00) arasında kabul edilecektir.

\n\n

>> Üniversitemiz 2020 Erasmus Projesi Sözleşmesi kapsamında 2020-2021 Dönemi Personel Hareketliliği İlan Metni ve başvuru belgeleri için tıklayınız.

\n\n

>> Üniversitemizin Erasmus+ Hareketlilik Faaliyetleri kapsamında anlaşmalı olduğu yüksek öğretim kurumlarını ve kontenjanlarını incelemek için tıklayınız.

\n\n

>> İlana başvuruda bulunmak isteyen personellerimiz hareketlilik faaliyeti gerçekleştirmeyi planladığı anlaşmalı olduğumuz yüksek öğretim kurumlarından görev yaptıkları bölüme birebir uyumlu olacak şekilde karşı üniversitenin ilgili bölümünden gönderilen Kabul Mektubu’nu (Acceptance Letter) ilgili üniversitelerle olan anlaşmalarımız çerçevesinde üniversitelerle bireysel olarak iletişime geçerek ilan metninde belirtilen tarihler arasında kendilerinin alması gerekmektedir.

\n\n

>> Personel ders verme faaliyeti gün tabanlı bir faaliyettir ve ders verilen günler için hibe ödemesi yapılır. Bu nedenle Personel Ders Verme Hareketliliği Anlaşmasında (Staff Mobility For Teaching-Mobility Agreement) ders verme programının gün bazında belirtilmesi gerekir.

\n\n

>> Personel eğitim alma faaliyeti tam zamanlı bir faaliyettir ve tam gün eğitim alınan süreler için hibe ödemesi yapılır. Bu nedenle Personel Eğitim Alma Hareketliliği Anlaşmasında (Staff Mobility For Training-Mobility Agreement) eğitim alma programının gün bazında belirtilmesi gerekir.

\n\n

>> 2020-2021 Erasmus Dönemi Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliğine başvuruda bulunan tüm Üniversite Personelimiz Erasmus Avrupa Komisyonu’nca ilan edilen Erasmus Uygulama Hükümleri’ne göre Şırnak Üniversitesi Erasmus Komisyonu tarafından hazırlanan ve düzenlenen ilan metninin tüm hükümlerini kabul etmiş bulunmaktadır.

\n\n

>> 2020-2021 Erasmus Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği ilanının hazırlanmasında, duyurulmasında, başvuruların kabul veya reddedilmesinde ve başvuruların değerlendirilmesinde, sonuçların hazırlanmasında ve duyurulmasında üniversitemiz Erasmus Kurum Koordinatörlüğü, Rektörlük makamınca tam yetkili kılınmıştır.

21.02.2021 |  Erasmus Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü