2020-2021 Erasmus Ders Verme/Eğitim Alma Hareketliliği Sonuçları

Erasmus Değerlendirme Komisyonu; Üniversitemiz personeline yönelik üniversitemiz tarafından hazırlanan ve AB onaylı 2020 Erasmus Projemiz gereği Erasmus+ 2020-2021 Dönemi Personel Eğitim Alma ve Ders Verme Hareketliliği başvurularını değerlendirmiştir. Değerlendirme sonuçları aşağıda belirtilen ilgili alanda sunulmuştur. 25.03.2021

\n\n

Başvuruların değerlendirilmesi ve nihai karar verme aşamasında ilgili karar, tarafsızlık ve şeffaflık kurallarına uygun bir şekilde verilmiştir. İlan edilen sonuçlara itirazlar 7 gün içerisinde (31.03.2021 tarihine kadar) Erasmus Kurum Koordinatörlüğüne ilgili itirazın nedenlerini içeren bir dilekçe ile şahsen yapılması gerekmektedir.

\n\n

>> Hareketliliği gerçekleştirmekten vazgeçen asil personel, değerlendirme sonuçlarının açıklanmasından itibaren 7 (Yedi) takvim günü içinde hareketlilikten feragat ettiğine dair dilekçeyi Erasmus Ofisi’ne vermekle yükümlüdür. Mücbir sebep olmaksızın faaliyetten vazgeçen ve ilgili feragat dilekçesini Erasmus Ofisi’ne teslim etmeyen personelin bir sonraki başvurusunda 10 puan kesinti uygulanacaktır.

\n\n

>> 2020-2021 Erasmus Dönemi Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliğine başvuruda bulunan tüm Üniversite Personelimiz Erasmus Avrupa Komisyonu’nca ilan edilen Erasmus Uygulama Hükümleri’ne göre Şırnak Üniversitesi Erasmus Komisyonu tarafından hazırlanan ve düzenlenen ilan metninin tüm hükümlerini kabul etmiş bulunmaktadır. İlgili kazanan personellerimiz ilan kriterlerinde belirtilen “Seçilen Adaylarca Hazırlanması Gereken Belgeler” bölümünde belirtilen belgeleri 12 takvim günü içerisinde Erasmus Ofisine eksiksiz bir şekilde şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen bu süre içerisinde istenen belgeleri tam olarak Erasmus Ofisine teslim etmeyen adaylar Erasmus hareketliliği gerçekleştirme haklarını kaybedeceklerdir.

\n\n

** Tüm başvurular üniversitemize tahsis edilen Erasmus personel hareketliliği bütçesi göz önüne alınarak değerlendirilmiş olup Erasmus Ders Verme/Eğitim Alma Hareketliliği İlan Metninde yazılı olan değerlendirme ölçütlerine ilişkin maddeler hükmünce kazanan, yedek ve kazanamayan adaylar şeklinde belirlenmiştir. Yedek adayların sayısının belirlenmesinde kazanan aday sayısının yarısı oranında belirlenmesi hususunda alınan karar dikkate alınmıştır. 

\n\n

  >> Erasmus+ Personel Hareketliliği Başvuru Sonuçlarını Görmek için tıklayınız.

\n\n

  >> Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği'nin "Mobility Agreement" belgesini indirmek için tıklayınız.

\n\n

  >> Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği'nin "Mobility Agreement" belgesini indirmek için tıklayınız. 

\n\n

  >> Hareketlilik tamamlandıktan sonra Erasmus Ofisine getirilmesi gereken Katılım Sertifikaları taslağını indirmek için  Certificate of Attendance for Teaching / For Training.

\n\n

 

\n\n

Soru Sormak ve Bilgi Almak için: ba-erasmus@sirnak.edu.tr
\n 

\n\n

 

\n\n

 Şırnak Üniversitesi Rektörlüğü
\n  Erasmus Kurum Koordinatörlüğü 

25.03.2021 |  Erasmus Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğü